Juan Olmo Luque (Salt, Girona, 1986)

 

La fotografia per mi és el moment precís,

La instantània aquella que no es repeteix,

La imatge que esta allà però no la veiem.

 

Expresso amb la fotografia el que percebo de la realitat d'aquell moment en el que tinc càmera en mà. Situacions on jo estic present, percebo aquell moment i decideixo aquella perspectiva. Capturant espontaneïtat, mirades i/o expressions al treballar amb persones. Sempre buscant la màgia de l'escena, utilitzant la composició i l'enquadre en la meva fotografia.

 
Una part important de la meva fotografia es la inspiració i la creativitat pròpia, buscant sempre la millor composició i cuidant els petits detalls del enquadre a traves del visor. M'agrada donar profunditat, simetria, dinamisme i lectura a les meves fotografies, sempre que es possible. Utilitzant la intuïció, el angle, el instant...

Pot ser per molts un simple click.

 

 


Fotògraf freelance des de 2009. Formació universitària en ERAM (Escola Audiovisual de Girona), a part de cursos d'il · luminació, conferències, tallers, fires (world press photo, Sonimagfoto&Multimedia...) I tota l'experiència personal adquirida al llarg d'aquests anys com a fotògraf d'esdeveniments en DDO.cat, sessions de moda amb el gran Joan Fradera (exteriors i estudi), books personalitzats, casaments, festes privades, Col·laboracions en diferents projectes, etc.

 

"Lo importante es ver aquello que resulta invisible para los demás." Robert Frank

"Se ve solo con el corazón, lo esencial es invisible para los ojos." A.de Saint Exupery

Juan Olmo Telf: 620 58 62 62

Comparte: